ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣΠΡΟΣΩΠΑ

Τραμπουκισμοί με στόχο την επιβολή αυξήσεων 40% στα Δημοτικά Τέλη των κατοικιών

Τρεις άνθρωποι, επί 7 λεπτά, τραμπουκίζουν τον Κώστα Μάκαρη που προσπαθεί να αποτρέψει την επιβάρυνση των Δημοτικών Τελών κατά 40%. Μια επιβάρυνση που επιμένει να επιβάλλει ο “κρυπόμενος” από το Δημοτικό Συμβούλιο δήμαρχος Δημ. Κωστούρος, παρά την απόρριψη της από την Αποκεντρωμένη, μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας.
Ο Τάκης Μπούκουρης, ο Σταύρος Αυγουστόπουλος και ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης Ο Τάκης Μπούκουρης αποδοκιμάσθηκε από τους Ναυπλιώτες ως υποψήφιος και δεν εκλέχθηκε σύμβουλος στις εκλογές του 2019. Ανταμείφτηκε όμως για την πιστότητά του και την πορεία του, από τον Δημήτρη Κωστούρο. Διορίσθηκε ως έμμισθος Γραμματέας του Δήμου Ναυπλιέων.
Ο Σταύρος Αυγουστόπουλος που εκλέχθηκε στο τσακ για 4 ψήφους (και με πολλές φήμες για την αταμέτρηση που είχε γίνει), εκλέχθηκε έμμισθος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθ’ υπόδειξη του δημάρχου Δημ. Κωστούρου.
Είναι ο Πρόεδρος που παραβιάζει προκλητικά την επιταγή του νόμου για δημόσιες συνεδριάσεις με δυνατότητα παρακολούθησης από όλους τους ενδιαφερόμενους Δημότες.
Προφανώς χωρίς αντίδραση (ή με επίνευση) του Δημάρχου. Ο Ευάγγελος Λεβεντογιάννης είναι ο Τοπάρχης και προωθητής αιτημάτων της Νέας Τίρυνθας, γνωστός για “το ακατέργαστο”
και τσαμπουκαλίδικο στυλ του. Με τραμπουκισμούς εις βάρος της αντιπολίτευσης και με
δηλώσεις του Προέδρου για ιντερνετική παρουσία συμβούλων της πλειοψηφίας, που όμως δεν φαίνονται στην οθόνη του υπολογιστή, όπως μπορείτε να δείτε, τελικά ο Δημήτρης Κωστούρος οι ψηφίσαντες σύμβουλοί του επέβαλαν την φορομπηχτική πολιτική τους, αρνούμενοι να ακολουθήσουν
την πρόταση για μείωση των εξόδων που έκαναν με στοιχεία οι Κώστας Μάκαρης και Τάκης Αναγνωσταράς.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, που τίμησαν με την Παρουσία και το Ήθος τους Δημότες σαν τον Γιώργο Γκάτζιο, τον Μίμη Μιχελάκη, το Νίκο Χουντάλα ή τον Γιάννη Ρούτουλα, δεν πρέπει να ακολουθήσει πορεία εξέλιξης σε μήτρα τραμπουκισμού ή φωλεά τραμπούκων.
Στο παρόν VIDEO διάρκειας 7 λεπτών μπορείτε να δείτε τις πράξεις τραμπουκισμού που είχαν ως κοπό (όπωςαποδείχθηκε) την επιβολή αύξησης κατά 40% των δημοτικών τελών ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

Related Articles

Back to top button