ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΝΑΥΠΛΙΟ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ο Αντιστράτηγος (Ε.Α.) Νικόλαος Βασιλός Με το Κώστα Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του Κώστα Μάκαρη για κοινή πορεία προς ένα μέλλον αντάξιο της πόλης μας αποφάσισα να συ στρατευθώ για να συμβάλλω στην προσπάθεια ανάταξης του Δήμου, ενώνοντας τις δικές μου σκέψεις με τον δικό του μεγάλο σχεδιασμό.

 Το πρόγραμμα δράσης που μου εξέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων και που θα εκθέσει προς τους δημότες προς έγκριση, είναι  εντυπωσιακό ως προς τους στόχους και ευρηματικό ως προς τον τρόπο υλοποίησης. Για αυτό χρειάζεται μια ικανή ομάδα επιτυχημένων που θα το υλοποιήσει.

  Φιλοδοξώ να είμαι ένας απ΄αυτή την δημιουργική ομάδα και να προσφέρω γνώση και δουλειά υπέρ του Δήμου και των Συνδημοτών μου.

   Η εποχή της στασιμότητας, πρέπει να γίνει παρελθόν.

   Η πόλη του Ναυπλίου και οι δημοτικές μας κοινότητες πρέπει και μπορούν να γίνουν πρωταγωνιστές στην Ελλάδα και όχι μόνο.

  Επί δεκατρία χρόνια μετά την αποστρατεία μου ζω μόνιμα στο Ναύπλιο. Είμαι παντρεμένος και έχω τρία τέκνα τα οποία δραστηριοποιούνται και αυτά στην πόλη του Ναυπλίου και βιώνουν μια πόλη που δεν αγαπά τους κατοίκους της, με στενά πεζοδρόμια, ακαθάριστους δρόμους, χωρίς πράσινο, με αδέσποτα παντού, με έργα βιτρίνας και δαπανηρές εκδηλώσεις που δεν εξυπηρετούν το κοινωνικό σύνολο αλλά ημετέρους, με τσιμέντο να κυριαρχεί παντού.

  Ανακοινώνοντας την συστράτευση μου στην παράταξη του Κων/νου Μάκαρη που φιλοδοξεί να φέρει τον Δήμο μας στην κορυφή, καταθέτω και την δέσμευσή μου για ανιδιοτελή συνεισφορά στα κοινά και για διαφάνεια στα κίνητρα και στις πράξεις μου. Δεσμεύσεις που αποτελούν άλλωστε το Α και το Ω των δεσμεύσεων του κ. Μάκαρη.

   Σας καλώ να στηρίξετε τον κοινό αγώνα για τον Δήμο μας ώστε η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» που έρχεται, να μην επιτρέψει η «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»  να  είναι γεμάτη με γκρίζες αποχρώσεις, φτιαγμένη για λίγους και ημέτερους.

Με εκτίμηση προς όλους

Βασιλός Νικόλαος

Aντιστράτηγος (Ε.Α.)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button