ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΤΕΣ ΑΣΙΝΗΣΣΧΟΛΕΙΑ

Δουράνου: Μετά από 10 χρόνια «σιωπής» το Σχολείο Ασίνης «ζωντανεύει» ξανά!

Το μοναδικής ομορφιάς σχολείο , που δημιουργήθηκε με την ακούραστη και συνεχή συνεισφορά της τοπικής κοινότητας Ασίνης ,ανοίγει τις πόρτες του να φιλοξενήσει τη νέα διδακτική χρονιά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Νηπιαγωγείου Ναυπλίου.
Ευχαριστούμε το Δήμαρχο κ. Κωστούρο Δημήτριο και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ναυπλιέων για την ομόφωνη απόφασή τους, αναφορικά με τη στέγαση του σχολείου, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας για την ανάδειξη των προβλημάτων της σχολικής στέγης και τις προτάσεις του για την αναβάθμιση των σχολείων μας , τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ασίνης για την αποδοχή και τη θερμή τους φιλοξενία!
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην υπεύθυνη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων και στην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής , κ. Ράλλη Μαρία , για το ενδιαφέρον ,τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος , τη συνεχή επικοινωνία και εξαιρετική συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και την εκπαιδευτική κοινότητα , προκειμένου οι σχολικές εγκαταστάσεις να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών. 
Στις 13 Σεπτέμβρη το κουδούνι του Δημοτικού Σχολείου Ασίνης θα χτυπήσει ξανά , οι πόρτες θα ανοίξουν και οι παιδικές φωνές θα ηχήσουν και πάλι στη σχολική αυλή.
Κατερίνα Δουράνου
Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αργολίδα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button