ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΟΣΩΠΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΟΛΟ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΕΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ  ΤΟΝ ΚΩΝ/ΝΟ ΜΑΚΑΡΗ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Είναι γεγονός ότι η τρέχουσα δημοτική αρχή αποδείχτηκε εξαιρετικά κατώτερη των προσδοκιών των συνδημοτών μας, που τους εκπροσωπεί για περίπου 10 χρόνια.
Ειδικότερα, στα θέματα περιβάλλοντος, ποιότητας ζωής του δημότη και αειφορίας. οι πολιτικές της δράσεις και επιλογές ήταν απογοητευτικές.
Ανύπαρκτο ουσιαστικό σχέδιο διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, καμιά πρόβλεψη για κομποστοποίηση, σε ένα δήμο με μεγάλο όγκο κλαδεμάτων αλλά και υπολειμμάτων από τις επιχειρήσεις εστίασης και φυσικά κατασκευή ούτε ενός πράσινου σημείου για αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων αλλά και ειδών για επανάχρηση.
Αδιαφορία για το θέμα της διάβρωσης των ακτών αλλά και την προστασία ενός από τους σημαντικότατους βιοτόπους της Ελλάδας στην παραλιακή για νέα Κίο.
Άστοχες παρεμβάσεις σε κοίτες ποταμιών.
Καμιά ενέργεια για επέκταση της τουριστικής περιόδου κυρίως με ήπιες μορφές τουρισμού όπως ο αγροτοτουρισμός.
Αδιαφορία για την απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Τολό. Για τρία χρόνια ήμουν επικεφαλής του πολιτικού κόμματος Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ενώ τώρα είμαι μέλος της Πολιτικής του Γραμματείας.
Στις Περιφερικές Εκλογές 2019 ήμουν υποψήφιος με την Παράταξη Πράσινη Πελοπόννησος Οικολογική στην Π.Ε. Αργολίδας.
Φυσικός με εξειδίκευση στο πεδίο της «Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας» εργάζομαι ως προγραμματιστής υπολογιστών με εξειδίκευση στο λογισμικό για επιχειρήσεις υποστηρίζοντας ένα πλήθος από αυτές στις περισσότερες πόλεις της Πελοποννήσου.

Μετά από επανειλημμένες συζητήσεις με τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ και τους συνεργάτες του διαπιστώσαμε ότι υπάρχει συν αντίληψη για τα προαναφερόμενα χρονίζοντα θέματα και κοινή επιθυμία να επιλυθούν.
Για το λόγω αυτό θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Εποχή»
Για έναν αναβαθμισμένο, σύγχρονο, Ευρωπαϊκό Δήμο Ναυπλίου.

ΠΗΓΗ: nafplionews.gr

Related Articles

Back to top button