ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΑΡΗΣ

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ !!

Μέσα στην κατάμεστη, από υποψήφιους και φίλους της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ,αίθουσα του Napoli di Romania στην παραλία του Ναυπλίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Κωνσταντίνος Μάκαρης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του Δημοτικού Συνδυασμού του κι ανταλλάχθησαν ευχές για Προσωπική Υγεία κι Ευτυχία όλων , όπως και για Επιτυχία και Νίκη στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές!

Το φλουρί δεν ήταν ένα, ως είθισται, αλλά ΠΕΝΤΕ (!)- μια από τις εκπλήξεις της εξαιρετικής βραδιάς!- με αντίστοιχα εντυπωσιακά δώρα για τον κάθε ένα από τους πέντε τυχερούς !

Ο κ.Μακαρης, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον αγώνα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, μίλησε και για το γενικότερο κλίμα που επικρατεί πανελληνίως ως προς τον οικονομικό έλεγχο των Δήμων της χώρας, τονίζοντας την ανάγκη περιορισμού της κατασπατάλησης του Δημοτικού Χρήματος .

Αναφέρθηκε, δε, ιδιαιτέρως στον έλεγχο στον οποίο υπόκειται, πλέον, και η ΔΕΥΑΝ , και τον οποίο ο ίδιος, προσωπικά, ξεκίνησε κι επιμελείται, ακριβώς λόγω των απαράδεκτων οικονομικών ατασθαλιών που γίνονται εις βάρος των φόρων που οι ίδιοι οι Δημότες καταβάλουν μέσω των λογαριασμών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Τελειώνοντας τον Ευχετήριο λόγο του, ο κ. Μάκαρης εξέφρασε την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη του στο κριτήριο των ψηφοφόρων του Δήμου μας ως προς την επιλογή της μελλοντικής διοίκησης του Δήμου Ναυπλιέων.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΉ είναι εδώ για να φροντίσει όχι μόνο την ολοκληρωτική παύση των επί σειράς ετών κακώς κειμένων αλλά και για την εξασφάλιση της ανοδικής πορείας προόδου την οποία αξίζει ο Δήμος μας!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button